powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Φιλικός αγώνας

Σε φιλικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημοτικό Γήπεδο Μεθάνων η ομάδα μας αναδείχθηκε ισόπαλη με την ομάδα του Θησέα με σκορ 0-0.










Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Φαβιέρος-Σάρωνας 3-4

Ύστερα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι η ομάδα μας ηττήθηκε από τον Σάρωνα με σκορ 3-4. Οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν καλύτερα και το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο. Η ομάδα μας παρότι αγωνίστηκε με αρκετές ελλείψεις, προσπάθησε για το καλύτερο και έδειξε ότι το μέλλον της ανήκει!!! Τέλος, υποχρέωση μας θεωρούμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας για την ένθερμη παρουσία τους στην πρεμιέρα μας παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες!!!





(πάνω σειρά) Βλάχος Παναγιώτης, Τζαφέρης Παναγιώτης (σκόρερ), Δεδεγκίκας Γεώργιος, Δαρεμάς Χρήστος, Χατζίνας Ανάργυρος, Καλαϊτσίδης Ιωάννης, Ναλμπαντίδης Παναγιώτης, Κανάβαρος Σταμάτιος, Παυλής Δημήτριος
(κάτω σειρά) Τομπούλης Χαράλαμπος, Μπέτσης Κωνσταντίνος, Μπόγρης Νικόλαος, Φλαμπούρης Σταμάτιος, Χατζίνας Γεώργιος, Φλαμπούρης Αθανάσιος, Πολίτης Δημήτριος, Κανάβαρος Αθανάσιος



Προθέρμανση



ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Βλάχος Αθανάσιος



Μπόγρης Νικόλαος

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Τελευταία νέα

Ξεκινά σήμερα η προετοιμασία της ομάδας μας για το δύσκολο παιχνίδι κυπέλλου με τον νεοφώτιστο στην Α΄ Κατηγορία της Ε.Π.Σ.Αργολίδας Σάρωνα υπό την καθοδήγηση των εμπειροτέρων ποδοσφαιριστών της ομάδας μας. Προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν τις ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη.

Κύπελλο Ε.Π.Σ.Αργολίδας 2010-2011

1ος όμιλος
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 11-09-2010
ΩΡΑ: 16:30
ΓΗΠΕΔΟ: Μεθάνων
Φαβιέρος-Σάρωνας



Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Έμψυχο δυναμικό

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
Βλάχος Παναγιώτης
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ
Βλάχος Απόστολος
Βλάχος Κυριάκος
Δημητρίου Σταμάτιος
Κανάβαρος Σταμάτιος
Μπέτσης Κωνσταντίνος
Μπόγρης Νικόλαος
Ναλμπαντίδης Παναγιώτης
Τομπούλης Χαράλαμπος
Τσούρης Χρήστος
Χατζίνας Ανάργυρος
ΜΕΣΟΙ
Αγγελόπουλος Χρήστος
Δαρεμάς Χρήστος
Καλαϊτσίδης Ιωάννης
Κανάβαρος Αθανάσιος
Μανέτας Ευάγγελος
Παυλής Δημήτριος
Πολίτης Δημήτριος
Φλαμπούρης Αθανάσιος
Χατζίνας Παναγιώτης
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ
Δεδεγκίκας Γεώργιος
Τζαφέρης Παναγιώτης
Φλαμπούρης Σταμάτιος
Χατζίνας Γεώργιος

Το Δ.Σ. εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους.

Προετοιμασία

Ανακοινώνουμε ότι η προετοιμασία της ομάδας μας εν' όψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου ξεκίνησε την 25-08-2010 υπό την καθοδήγηση των εμπειρότερων ποδοσφαιριστών μας Φλαμπούρη Σταματίου, Βλάχου Παναγιώτη και Μπόγρη Νικολάου.
Την 25-08-2010 πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Κίου η κλήρωση του Κυπέλλου Αργολίδας και αντίπαλος της ομάδας μας κληρώθηκε ο Σάρωνας σε αγώνα που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11-09-2010 και ώρα 16:30 στο Δημοτικό Γήπεδο Μεθάνων. Καλούμε τους φίλους της ομάδας μας να στηρίξουν ηθικά την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας.